Voorwaarden

De webshop www.wisbordjeskopen.be is onderdeel van uitgeverij Stronks te Hardinxveld-Giessendam in Nederland.

 

Let op: artikelen die retour komen dienen onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking. Verzendkosten van retouren komen altijd voor rekening van u als klant!

 

Beschadigde artikelen kunt u (binnen 5 werkdagen) na ontvangst reclameren.

 

Uitlevering van goederen via vooruitbetaling wordt pas gedaan na bijschrijving op onze rekening. Houdt u rekening met extra levertijd! Alleen scholen kunnen op rekening bestellen (u dient uw schoolgegevens te vermelden). Overige klanten kunnen via onze webshop uitsluitend bestellen via vooruitbetaling of iDEAL. Uitgezonderd daarvan zijn klanten waar we persoonlijk contact mee hebben.

 
We geven advies over de te gebruiken stiften bij de diverse soorten Wisbordjes (zie 'Tests en tips') en over het schoonmaken van Wisbordjes. We zijn van mening dat u hierdoor langer plezier van de Wisbordjes en/of Wisbordstiften zult hebben. We nemen verder geen enkele verantwoordelijkheid over de gebruiksduur en de vervuiling van de Wisbordjes. Die verantwoordelijkheid om ligt geheel bij u! Twijfelt u: neem dan eerst een proefpakket om e.e.a. zelf uit te testen.

   

Combinatieorders worden berekend volgens de bestelling.  Wanneer u bijvoorbeeld een klassenset van 100 Wisbordstiften besteld en daarnaast nog 10 extra stiften van hetzelfde merk, wordt als prijs de klassenset + de set van 10 apart berekend en niet de stuksprijs van de 100 stiften x 110!

 

De levertijd van de materialen bedraagt globaal 1-2 weken (vakantieperiodes uitgezonderd)!

Mocht het langer gaan duren dan 2 weken, dan hopen we u daar even van op de hoogte te stellen. Mocht u na 2 weken niets hebben ontvangen of geen bericht hebben gekregen van ons is er waarschijnlijk iets fout gegaan bij de bestelling. Neem dan svp even contact met ons op!