Voorwaarden

Wij leveren materialen voor onderwijs en particulier in Nederland, België en Luxemburg.

De webshop wisbordjeskopen.be is onderdeel van uitgeverij Stronks te Hardinxveld-Giessendam in Nederland.

 

Het minimum bestelbedrag (excl. verzendkosten) is momenteel € 30,00. 

 

We sturen klanten die bij ons besteld hebben van tijd tot tijd een nieuwsbrief met daarin een deel van ons assortiment, evt. aanbiedingen, e.d. U kunt zich bij elke nieuwsbrief daarvoor laten uitschrijven of bij het afrekenen aangeven dat u deze niet wilt ontvangen!

 

De levertijd bedraagt ± 3 - 10 werkdagen, afhankelijk van de aanwezige voorraad en drukte. Wanneer het langer dan 12 werkdagen gaat duren hopen we u daarvan even op de hoogte te stellen. Mocht u de materialen snel nodig hebben mail ons dan even, alstublieft!

   

U heeft 30 dagen de tijd om een geleverd  product te beoordelen. Wanneer u dit niet wilt houden mag u dit zonder opgaaf van reden retour sturen. (Uitgezonderd op deze regeling zijn onze schoolplaten. Deze moeten namelijk per stuk door een digitale drukker worden gemaakt.)

 

Let op: artikelen die retour komen dienen ongebruikt te zijn. Gebruikte artikelen kunnen niet retour worden gedaan en worden uiteraard berekend! Verzendkosten van retouren komen altijd voor rekening van u als klant! Bij omruilen van Wisbordjes worden opnieuw verzendkosten berekend (beneden de € 500,00).

 

Beschadigde artikelen kunt u (graag binnen 14 dagen) na ontvangst reclameren. Wij zorgen dan voor een nieuw artikel!

 

Op al onze Wisbordjes ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie is van toepassing op 'spontaan' kapot gaan van de Wisbordjes, zoals lamineerfolie die loslaat, of het breken van de omlijsting. De factuurdatum is daarin het uitgangspunt van deze garantie. U dient als bewijs foto's en een kopie van de factuur te mailen aan ons mailadres. De garantie betreft niet het 'opzettelijk' stukmaken van Wisbordjes, zoals het 'lospeuteren' van lamineerfolie door kinderen of het kapot gooien van Wisbordjes. De garantie is ook niet van toepassing op de mate van vervuiling van het Wisbordje. Die is namelijk heel erg afhankelijk van het gebruik door de klant. Op onze website vindt u uitgebreide adviezen over het gebruik van de Wisbordjes (zie afd. 'Test en Tips')!

 

U kunt onze materialen bestellen via een beveiligd betaalsysteem, d.m.v. iDEAL, of op rekening via vooruitbetaling. De verzendkosten worden automatisch aangegeven. Onder 'verzendkosten' vallen ook kosten van administratie, verpakking, handeling en registratie van bijvoorbeeld software. Bij bezorgen van materialen door onszelf wordt hetzelfde bedrag aan 'verzendkosten' berekend als wanneer het door een pakketdienst wordt gedaan. Bij bestellingen via de telefoon of per mail worden deze kosten uiteraard ook berekend!

 

De verzendkosten bedragen € 9,95 tot € 500 (voor klanten in België en Luxemburg). Boven de € 500 is levering franco. Scholen hebben een betalingstermijn van 14 dagen. Particulieren en bedrijven kunnen wel op rekening bestellen, maar de materialen worden in dat geval pas verstuurd nadat de betaling van de factuur is binnengekomen. 

 

We geven uitgebreid advies over de te gebruiken stiften bij de diverse soorten Wisbordjes (zie 'Tests en tips') en over het schoonmaken van Wisbordjes. We zijn van mening dat u hierdoor langer plezier van de Wisbordjes en/of Wisbordstiften zult hebben. We nemen verder geen enkele verantwoordelijkheid over de gebruiksduur en de vervuiling van de Wisbordjes. Die verantwoordelijkheid ligt geheel bij u! Twijfelt u: neem dan eerst een een aantal stiften of Wisbordjes per stuk om e.e.a. zelf uit te testen.

 

Combinatieorders worden berekend volgens de bestelling.  Wanneer u bijvoorbeeld een klassenset van 100 Wisbordstiften besteld en daarnaast nog 10 extra stiften van hetzelfde merk, wordt als prijs de klassenset + de set van 10 apart berekend en niet de stuksprijs van de 100 stiften x 110!

   

Wanneer u geen orderbevestiging heeft ontvangen, heeft u waarschijnlijk een foutief mailadres ingevuld. Laat het ons dan svp even weten via info@stronks.nl.

 

Gratis artikelen worden geleverd conform de voorwaarden die bij betreffende afdeling vermeld staat!!

Alle prijzen zijn inclusief BTW.